Torchlight 2

Torchlight 2
Torchlight 2
Torchlight 2
Torchlight 2
Torchlight 2
Torchlight 2
Se video
0solgt!
Spar 44%kr202
kr112,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Torchlight 2 (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Torchlight 2

Torchlight 2 er en hack og slash isometrisk rollespill utviklet og utgitt i 2012 av runer Games. Det er oppfølgeren til Torchlight videospill utgitt i 2010. Det følger historien om den opprinnelige tittelen og fokuserer på Alchemist-en spillbar figur fra det forrige spillet-som nå spiller rollen som den viktigste motstander ledet av den ødelegge makten til den gamle dragen, Ordrak. Spillet er tilgjengelig på Windows, Linux, OS X, og Xbox 360 med ytterligere planer fra panikk-knappen for å slippe tittelen på Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One.

Historie og karakterer

Torchlight 2 Story finner sted en tid etter hendelser fra det første spillet. Den gamle dragen Ordrak, som var ødelegge den mystiske aske malm og folk som gikk i kontakt med den, ble beseiret. Kilden av Ordrak'makt, imidlertid, var stjålet av det Alchemist, hvem angivelig var ikke'helbrede av det aske sykdom. Det Alchemist har mistanke om han kanskje ikke være det bare ettall lider av forbannelsen, og således planer å forbinde hemsko'hjertet med det makt av Elemental Guardians å ødelegge alle aske og til slutt ledig seg og det andre fra det aske sykdom. Det er en fangst-Elemental verger er nøkkelen til balansen i verden, og skade på foresatte kan ha forferdelige konsekvenser. Det er her spilleren kommer inn-han trenger for å stoppe Alchemist og beskytte foresatte.

Gameplay og spillmoduser

Torchlight 2 funksjoner vanedannende og dynamisk gameplay bestående av reiser gjennom store åpne områder fulle av fiendtlige monstre av alle slag. Dette er en betydelig forskjell i forhold til Torchlight, hvor hele handlingen fant sted i gruvene dypt under byen. Spilleren velger sin karakter fra en av de 4 spillbare klassene, hver med 3 forskjellige ferdighets trær, og utvikler den ved å fullføre en rekke oppdrag og ved å kutte gjennom horder av fiender. Han kan også velge sin ledsager kjæledyr som vil kjempe sammen med sin karakter, og også kunne brukes til å sende til byen for å selge uønsket tyvegods og kjøpe potions eller andre grunnleggende elementer, slik at karakteren ikke trenger å løpe til byen selv og kan holde jakt.

Spillet kan spilles selv etter å ha fullført den viktigste historien, takket være New Game Plus-systemet. Spilleren kan starte reisen igjen, beholde sin karakter, gull, og elementer, men med sterkere monstre venter på å bli utfordret og kraftigere tyvegods å bli funnet. Det er også en etterlengtet Cross-Platform multiplayer co-op som gjør det mulig å nyte spillet sammen med venner uavhengig av hvilken plattform de spiller på.

Resepsjonen

Torchlight 2 (PC) er et veldig bra spill, i henhold til både kritikere og spillernes vurderinger, med over 1 000 000 eksemplarer solgt i 2012. Tittelen er generelt sett av mange som en oppgradering til Torchlight i nesten alle måter, tar de tingene som fungerte i det forrige spillet, oppgradering og polering dem, mens du legger til noen nye mekanikere til mix.

Ifølge gaming kritikere, spillet ikke bringe mye innovasjoner til sjangeren-det implementerer løsninger allment kjent for RPG og Hack and slash fans, men det gjør det utrolig bra. Spillene mange tilfeldige møter, tonnevis av unike evner, lav pris, lave systemkrav, og innføringen av en etterlengtet multiplayer modus ble også nevnt som sin styrke.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Torchlight 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 1.4 GHz - Pentium 4
Graphics: 256 MB VRAM - GeForce 7900 GTX
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 1.2 GB HD
System: Windows XP / Vista / 7
Språk EnglishFrenchGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
PEGI 16TeenUSK 16ViolenceOnline Play
Bildegalleri Torchlight 2
Videoer Torchlight 2