Total War: SHOGUN 2 Gold Edition

Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Se video
0solgt!
Dette produktet har solgt ut!
Spar 35%kr319
kr207,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Total War: SHOGUN 2 Gold Edition leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

 • Produktinformasjon
 • Spesifikasjoner
 • Bildegalleri
 • Videoer
Tips en venn

Total War: SHOGUN 2 Gold Edition

Total krig SHOGUN 2 Gold Edition er en samling av utvidelsespakker for en av de mest suksessrike Grand strategi spill, TW: Shogun 2, utviklet av Creative Assembly og utgitt av Sega. Den inneholder basespillet, ytterligere spillbare klaner, enheter, scenarier, samt 2 store nedlastbare pakker utgitt for tittelen i 2011 og 2012-Rise av Samurai og fall of the Samurai, henholdsvis. Spillet er tilgjengelig på PC (Windows, MacOS, Linux).

Historie og tidsperiode

Total War: Shogun 2 fokuserer på en Sengoku periode da landet i Japan ble delt mellom daimyos-Lords ledende mange klaner kjemper for makt mot hverandre. Spillet, derimot, ikke har en klar historie å følge og bare gir spilleren muligheten til å spille rollen som en av de daimyos kommanderende sin klan sliter med å forene Japan under hans banner. Spillet kan også spille av flere forhåndsdefinerte historiske scenarioer.

Gold Edition inkluderer to utvidelsespakker som tar spilleren til andre epoker av japansk historie-Rise of the Samurai og fall of the Samurai:

 • Rise av Samurai fokuserer på den Gempei krigen mellom familiene til Taira, Minamoto, og Fujiwara, som fant sted i det 12. Utvidelsen gir en annerledes opplevelse med innføringen av nye agenter med helt forskjellige ferdighets trær: forførende Shirabyoshi, diskret Monomi, inspirerende SOU og disiplinert Junsatsushi.
 • Fall av Samurai, derimot, tilbyr å lede en av klanene i de mer moderne tider, 400 hundre år etter Sengoku Jidai, på tidspunktet for en boshinkrigen War. Utvidelsen krever en annen tilnærming og en ny strategi, som krutt er mye mer vanlig, jernbaner er spredt over hele landet, damp-drevne skip er innført, og innflytelse fra den vestlige imperier vokser seg sterkere.

Gameplay og spillmoduser

Total War Shogun 2 kombinerer Real-time strategi kamper med tur-basert nasjon ledelse. I turn-basert del av spillet, vil du ta vare på diplomati og økonomi, utvikle byer og festninger, rekruttere soldater og agenter, og sende tropper til kamp. Så, i Real-Time del av spillet, vil du være i stand til å manuelt løse erklærte slag-flanke fiender med kavaleri, regn piler på intetanende soldater, hold posisjonen med tungt pansrede melee tropper eller forberede et bakholdsangrep i skogen.

Nedlastbare pakker inkludert i Shogun 2 Gold Edition utvider innholdet ved å legge enda mer spillbare klaner til basespillet. Hver av klanene har sine egne unike styrker og utmerker seg på forskjellige områder, noe som gjør opplevelsen enda mer mangfoldig. For eksempel, den nye Ikko Ikki klanen har tilgang til billige, men effektive Loan Sword Ashigaru melee enhet, Otomo klanen starter med bonuser til gunpowdered enheter og kan konvertere byer med ulike religioner mye raskere, og Hattori klanen fokuserer på skjulte enheter og ninjas, utnytte eun evne som gir mye mer frihet i å plassere enheter på slagmarken før slaget starter.

Spillet tilbyr både single-player og multiplayer moduser, så vel som historiske kamper opptrer som forhåndsdefinerte scenario utfordringer. I multiplayer kan du kjempe mot andre spillere for å utvikle din online avatar, som gir tilgang til kraftigere enheter. Det er også mulig å lage egendefinerte slag, hvor du kan velge kart, vær, type kamp, og alle deltakende enheter.

Total War: SHOGUN 2 Gold Edition innhold

Tw: SHOGUN 2 Golden Edition inkluderer basespillet, samt følgende innhold:

 • Kamp pakke for Dragon War
 • Hattori'Ninja'Clan
 • Ikko Ikki'Warrior Monk'Clan Pack
 • Otomo'krutt'Clan Pack
 • Saga Clan Pack
 • Obama Clan Pack
 • Tsu Clan pakke
 • Sendai Clan pakke
 • Helgener & Heroes Elite Unit Pack
 • Sengoku Jidai Elite Unit Pack
 • Fremveksten av Samurai DLC
 • Fall av Samurai DLC

Resepsjonen

Total War: Shogun 2 fikk meget positiv Kritikken med det lek tilværelse vanligvis betraktet som en oppgradere å og en verd etterfølgeren av det Shogun: Total krig. Kritikere roste smart AI, polert multiplayer, imponerende grafikk, massive kamper, og utviklerne oppmerksomhet til detaljer.

Sammendrag

Shogun 2 Gold Edition finnes å kjøpe inne formen av en digital fabrikat nøkkel. Nøkkelen kan aktiveres på Steam-plattformen, hvor spillet kan lastes ned direkte. Hvis du er interessert i RTS spill, kan du også se etter lignende titler.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Total War: SHOGUN 2 Gold Edition til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2012-03-22
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 2.66GHz Pentium 4 Sempron 2600+
Graphics: GeForce 8600 GS / 256MB Radeon X1300
Memory: 1 GB
Diskspace: 20 GB
System: Windows XP
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
PEGI 16TeenUSK 12ViolenceOnline Play
Bildegalleri Total War: SHOGUN 2 Gold Edition
Videoer Total War: SHOGUN 2 Gold Edition