Total War: WARHAMMER 2

Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Total War: WARHAMMER 2
Se video
0solgt!
Spar 22%kr429
kr333,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Total War: WARHAMMER 2 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Total War: WARHAMMER 2 (PC) fra kun 333kr

Ta en tur til en avsidesliggende øygruppe der fire gamle fraksjoner kjemper en lang krig for en Vortex på virvlende magiske energier. Total War: WARHAMMER II er en andre del i en trilogi av Grand-skala strategier av Creative Assembly satt i fantastiske verden av Warhammer fantasy. er du klar for en kamp som kan redefinere formen på både den gamle og den nye verden?

Fire nye løp å spille

I det første spillet hadde vi flere interessante fraksjoner, nå har vi enda mer! The High Elves er de glatte og grasiøse mestere av diplomati, og direkte etterkommere av alver av gamle, den lovlige arvinger av den store Vortex. De kan kalle store phoenixes til unnsetning under kampene. The Dark Elves er vridd, korrupte slektninger av High Elves, opptatt av å kreve skriften av magi for seg selv, og ingen mengde underhanded taktikk og Vile monstre kommer til å bli for mye i deres øyne. Den Lizardmen er en av de eldste skapningene i Warhammer innstillingen, utøve kraftige magi og odde våpen. Det viktigste av deres funksjoner, men er dinosaurer fyller sine hærer, som sjokk tropper og beleiring-grade motorer av ødeleggelser. Den Skaven er en hemmelighetsfull arter av menneskelige rotter som bor i mørke huler og tunneler riddling den gamle verden. De er dødelige, fordekte, og deres mage-forskere skaper skremmende avskyeligheter av kjøtt og metall. Hver fraksjon har unike mekanikere og spesialiteter, noe som gjør det vel verdt å replaying spillet flere ganger.

Integrer med det første spillet

Hvis du eier den første delen av Total War: Warhammer, kan du bruke den til å lage en enda mer massiv kampanje kart og la alle de ulike fraksjonene samhandle til deres fulle omfang. Grav dine solide dverger mot den raske Dark Elves, direkte en Bretoniske kavaleri mot en Carnosaur, eller se om Skaven kan holde sine egne mot Vampire Lords. Dette og mer er tilgjengelig for deg hvis du eier begge deler av serien.

Leting og eventyr

Kartet er ikke bare å la deg se hvor andre hærer og fraksjoner holder sine styrker. Den er full av små fortellinger, hver gjemmer en mulighet for belønning eller noe å sette deg tilbake, men det er en risiko verdt å ta. Det er også rogue hærer omsorg lite for den store kampen og bare streife rundt på kartet gjør sine egne ting, plyndring dine landsbyer og trakasserende dine tropper.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Total War: WARHAMMER 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Total War: WARHAMMER 2
Videoer Total War: WARHAMMER 2