Total War: Warhammer

Spar kr 382 nå!
Total War: Warhammer
Total War: Warhammer
Total War: Warhammer
Total War: Warhammer
Total War: Warhammer
Total War: Warhammer
Total War: Warhammer
Se Video
64% rabattkr589
kr207,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Total War: Warhammer leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Total War: Warhammer (PC / Mac) foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Total War: Warhammer (PC/Mac) fra kun 207kr

Den gamle verden er igjen hærget av krig. Vampyr teller, Greenskins, dverger og riket slår igjen sverd, klør og choppas i Total War: Warhammer (PC) . Guide ditt løp til ultimate seier over alle andre på kontinentet. Total War: Warhammer er en turbasert strategi og sanntids taktikk spill satt i Warhammer Fantasy verden skapt av Games Workshop. Politikk, økonomi og den uberørte volden i krigføring av innstillingen er din å nyte.

Diverse fraksjoner

Hvert av kjernens spillets fire fraksjoner er en unik skape med tematisk mekanikk, skreddersydd enhetsfordeling og strategisk fokus. Hverken fraksjon er noe som noe annet. Med enten Greenskin Fightiness la de føre til en WAAAAAGH! , vampyrisk korrupsjon, eller dværggrud. Total War: Warhammer-spill endres drastisk med hver fraksjon du velger når du starter et nytt spill. Hvem vil bli ditt førstevalg?

Total War møter Warhammer Fantasy

Total War: Warhammer er Creative Assemblys første fantasy-temaoppføring i Total Wars-serien. Basert på Warhammer Fantasy-lisensen, slås det sammen de beste delene av begge franchisene. Total War bringer den strategiske dybden og politiske bevegelser, samt en neste generell visuell fremstilling av klassiske enheter. Warhammer Fantasy oppdaterer historisk fiksjonsformel med enheter som aldri tidligere ble sett i et Total War-spill. Giants, griffons og gigantiske edderkopper forandrer naturen til krigføring.

Kaos forbruker alt

Hvis du tror du kan håndtere noen små fraksjoner helt fint, vær våken. Når du utvikler seg, begynner de ondskapsfulle kreftene i kaos å samle seg ved dine grenser. Når de bringer all sin makt på deg, betyr allianser og teknologi mer enn noe annet. Er du sterk nok til å bekjempe motsetningen av orden og grunn når dine styrker er delt mellom å beskytte de andre grenser og låst i fruktløse skirmishes med din tidligere motstander?

Legendariske herrer

Din fraksjon er ledet av noen av de mest legendariske figurer, vil hver fan på Warhammer Fantasy bli kjent med. Keiser Karl Franz, Thorgrim Grudgebearer, til og med Heinrich Kemmler, en av de mest beryktede necromancers som den gamle verden noensinne har kjent. Ta del i hendelsene som formler kontinentet og bevis på din utvalgte herre, øverste kommandant.

Historiebaserte oppdrag

Herrer kommer med dedikerte oppdrag designet for å vise deg noen av de ikoniske kampene og gi bakgrunn for de bredere hendelsene i kampanjen. Kjemp i møtt møter mot unike fiendens sammensetning og ta taktiske beslutninger som definerer tilnærmingen din. Er din hær sterk nok til å erobre tilsynelatende uoverstigelige odds? Risikoen er god, men belønningene gjør det vel verdt innsatsen.

Viktige funksjoner

Total War: Warhammer er en kamp i himmelen. Dybden av strategisk og taktisk Total War-spill og den store og episke skalaen og atmosfæren til Warhammer Fantasy smelter briljant. Velg en fraksjon, engasjere seg i sin langvarige konflikt, og finn ut hvilke hærer som er bedre.

Total War: Warhammer-funksjoner

  • Fire kjerne spillbare fraksjoner - velg fra Empire, Vampire Lords, Greenskins eller Dvergene, som alle er tilgjengelige i kjernen spill
  • Hengende død - jo mer du spiller, jo nærmere er du en invasjon av kaos. Kan du stå i bakken mot de ondskapsfulle gudes tjenere?
  • Fornyet Total Warsspill - Kreativ forsamling tar en pause fra historiske innstillinger for å utforske mulighetene for en verden med magi og monstre
  • Historieoppdrag - Når din legendariske Lord utvikler seg, vil nye oppdrag låses opp, med kontekst og episke belønninger for å forberede deg bedre til endgame.
  • Behandle fraksjonens unike mekanikk - hold dværgens våpen til et minimum, hold Fightiness av Greenskins så høyt som mulig, og spre korrupsjon foran din ondøde invasjon

Total War: Warhammer (PC) er et digitalt produkt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2016-05-24

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Total War: Warhammer til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri Total War: Warhammer
Videoer Total War: Warhammer