Tropico 6

Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Tropico 6
Se video
0solgt!
Dette produktet har solgt ut!
Spar 45%kr1165
kr640,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Tropico 6 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Tropico 6 foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Videos
  • Video

Kjøp Tropico 6 (PC) fra kun 640kr

El Presidente er tilbake med noen nye ideer hvordan å lage den tropiske øya en himmel på jorden. Med nye politiske og økonomiske utfordringer, nye strategier for hvordan man skal håndtere dem, nye bygninger, yrker og sosiale fraksjoner, garanterer Tropico 6 langvarig underholdning.

Viva El Presidente.

Kjære Tropicans, la oss velkommen tilbake vår elskede El Presidente! Tilbake med nye ideer om økonomi, politikk, sosiale og militære sfærer, vil han gjøre Tropico landet av melk og honning! Lovende nye bygninger, garanterer han nye måter for teknologisk utvikling, noe som også betyr også bedre jobbmuligheter for alle Tropicans. Nye transportmetoder vil hjelpe oss å kommunisere bedre på tvers av øyene. Sa jeg øyer?

Ja, fordi våre El Presidente kan nå styre hele øygruppen for første gang i serien, noe som gjør Tropican samfunnet bosette flere øyer. Heldigvis, vår Comandante... Jeg mener Presidente har ikke mistet sin uforlignelige medfødte sans for humor som har fulgt spillet siden begynnelsen!

Rule din bananrepublikk slik du vil

Bevise deg selv igjen enten som en truende diktator eller en freds-kjærlig statsmann bestemme skjebnen til solfylte paradis. Ta vare på interne og eksterne relasjoner, løse problemer på innenlandske og internasjonale bakken. Utvikle ditt land på mange ulike områder, investere i landbruk, industri og turisme. Styr budsjettet klokt, forutså den sannsynlige utgifter og inntekter som følge av dine handlinger.

Til slutt, ikke glem om folk og deres behov, som de utgjør velgerne (med mindre du ønsker å forfalske valget resultater hver gang eller forby dem en gang for alle).

Oppdag nye funksjoner

Tropico 6 har et sett med nye alternativer, designet for å øke spillopplevelsen til et nivå unådde Folke før. I tillegg til å utvide regelen til omkringliggende øyer og styrende hele øygruppen, Tropico 6 også gjør det mulig å konstruere broer, tunneler og transportere borgere og turister i drosjer, busser eller antenne kabel biler. Nye muligheter for infrastruktur betyr en høyere levestandard for ditt folk.

Spillet lar deg også sende agenter til fremmede land, som vil komme tilbake med klar til å bygge underverk og monumenter. Fra Statue of Liberty til Eiffeltårnet, vil disse nye landemerkene lett skille øya blant resten.  Til slutt, valg taler er tilbake med en unik mulighet til å gi løfter du aldri vil holde. Alle disse og mange flere nye funksjoner gjør Tropico 6 1 av de mest overbevisende økonomiske simulatorer noensinne laget.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Tropico 6 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer steam klient.
Bildegalleri Tropico 6
Videoer Tropico 6