V-Rally 4

Spar kr 374 nå!
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
V-Rally 4
Se Video
62% rabattkr599
kr225,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


V-Rally 4 leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av V-Rally 4 foregår via Steam. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Oppdrett en ny Steam bruker via applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

På den øverste menyen klikk på "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp V-Rally 4 fra kun 225kr

Avkastningen av en legendarisk off-road racing spillet!

Nyt en ekstrem opplevelse, samtidig som du blir en ekspert på en krevende simulering. Ta på utfordringene med rally, rallycross, driver, buggies og Hill klatrer, og satte ut på en spektakulær reise over alle kontinenter.

Dominere farlige veier, fiendtlige forhold og miljøer, stadig streve for mer fart og med adrenalin øker dine reflekser. Ved rattet i de mest legendariske off-road kjøretøy i hver kategori, ta på de vanskeligste rutene i fantastiske omgivelser.

Viktige funksjoner:

  • Rally: fra Kenya til Sequoia Park, dominerer de vanskeligste rutene i forhold som ofte er ekstreme, på rattet i moderne og historiske kjøretøyer.
  • V-rally Cross: intense 8-veis løp på skitt/asfalt spor.
  • Extreme-khana: drift, presisjon og hastighet, med feller spredt over veiene, setter din kjøring og showmanship ferdigheter på prøve!
  • Buggy: bli en ekspert på å kjøre gjennom kupert terreng, vedta spesielle reflekser og lære den spesielle fysikken som trengs for å vinne disse voldsomme løpene
  • Hillclimb: nå toppene på rattet i disse kraftige, twitchy monstre.

Over 50 bilmodeller, inkludert de mest kjente i samlingspunkt og ekstrem motorsport, for deg å teste kjøre, samle, oppgradere, tilpasse og, fremfor alt, utmerke seg på!

Utviklet av Kylotonn racing Games, et studio som spesialiserer seg på racing simuleringer, har V-rally 4 alle de nyeste fysikk og grafikk utviklingen av KT Engine.

Som turen er verdt noe med mindre det er delt, V-rally 4 har en karriere modus og en innovativ online-modus for å forvandle din erfaring og fremgang.

Utgivelsesdato: 2018-09-25

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download V-Rally 4 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Steam-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Bildegalleri V-Rally 4
Videoer V-Rally 4