Verdun

0solgt!
Spar 24%kr186
kr140,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Verdun (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Verdun

Verdun er en rekreasjon av realitetene i grøft krigføring av World War 1. Så inn i skyttergravene og være forberedt på panisk forsvar av din posisjon og aggressivt overgrep mot fienden i en World War 1 tema slepe-of-War. Bli en del av en tropp, oppfylle sin rolle og avansere mens du spiller. Opptil tolv distinkte og taktisk essensielle squads typer er ditt å velge mellom i denne online multiplayer første person shooter.

Grøft BAS ert spilling

Verdun PC gjenskaper følelsen av å kjempe en grøft krig av World War 1. Bli med en av 16-folk lag på motstående sider av konflikten tar svinger for å prøve og fange fiendens posisjoner og nå slutten-spillet: motstanderen hovedkvarter. Hver side har fire ulike avdelinger på fire personer som kjemper for seieren, valgt fra 12 ulike varianter: 7 for entente og 5 for Central Power. Hver patrulje gir ytterligere spesialiserte roller til soldatene, og skaper dusinvis av forskjellige soldater klasser å spille som.

Spill som en tropp

Verdun spillet fremmer bor sammen med troppen for å oppnå maksimal effektivitet. Når du kjemper som en sammenhengende enhet du får erfaring, rekker, nye loadouts, samt troppen perks, og flere evner for leder klassen. Lederen, en NCO, har flere alternativer til sin disposisjon, få mer som kampen skrider frem. Fra røyk skjermer til å ringe i et rekognoseringsfly, avhenger valg av evner for alle på laget helt på troppen type og karriere rang. Kjemp som en å beseire mange.

Kart som minner om ekte verdenskrig 1-slagmarken

Verdun har 6 kart basert på virkelige slagmarken og arkiv kart over skyttergravene. Utviklerne besøkte nettstedene til senere gjenskape sine funksjoner så mye som mulig. Stedene er arr av den pågående konflikten, og presenterer et dystert og realistisk bilde av den harde konflikten. Tett skyttergravene, bakken dekket av mørtel kratere, knappe planteliv, alle reflekterer realitetene i krigen.

Multi-plattform grøft krigføring

Verdun tillater spillere med Windows, OS X og Linux å spille sammen eller mot hverandre. Siden Utgivelsesdato Verdun har blitt gjort tilgjengelig for PlayStation 4-spillere med en Xbox One-versjon etter kort tid etter dette. Spille med venner er sjelden så lett.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Verdun til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core2 Duo 2.4Ghz or Higher / AMD 3Ghz or Higher
Graphics: Nvidia 8600 / Radeon equivalent
Memory: 2 GB RAM
Diskspace: 2 GB
System: Windows XP / Vista / 7 / 8
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Verdun