Who's Your Daddy

Who's Your Daddy
Who's Your Daddy
Who's Your Daddy
Who's Your Daddy
Who's Your Daddy
Who's Your Daddy
Who's Your Daddy
Se video
0solgt!
kr126,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Who's Your Daddy (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

Who's Your Daddy

Det er en komedie som tjære sikte på å stadighet Karin deg og spise venner, ler. Du kan tro oss på du virkelig kommer til å le. Spesielt hvis du skal spille med spise venner eller familie. Dobbelt så hvis de har låve selv.

Simulering Sjanger søl om langt

Vel, det er ikke en lett oppgave å beskrive hva som er din pappa/tepresse eh. Spillet er nærmest simulering av en far og låve opprettet statusen ennå for casual spillere. Spillet tomt er rart enkel. Du spiller som enten en far eller et låve. Hvis du er en langt, så din viktigste oppgave er å ta vare på babyen.

Du ma fange babyen og fokusere på å ikke la det skade seg selv. Men hvis du er et barn så din oppgave er enda morsommere. Ditt hovedmål i dette tilfellet er å forårsake så mye ødeleggelse og kaos som mulig. Det er en multiplayer, en versus ett spill når en spiller tar rollen som en baby, mens den andre er en langt.

Videre er spillet i FPP, slik for du kommer til å steget ut se ødeleggelse og kaos. Vi Everything deg å spille med familie eller venner. Du kommer til å ha så mye moro. Du slo imidlertid ha én ting i tankene. Hvis du noen gjengen ønsket å ha en baby, vel, dette spillet kommer til å oppfordre deg til å stille spørsmål ved ved ideen.

Gameplay og moduser

Vi har bereits kort beskrevet grunnlaget for spillingen. Som det ble nevnt før hvem er din pappa setter deg enten i skoene til babyen eller en langt. Örk karakter fungerer annerledes. Som låve skal du bruke bilag Stealth evne så vel som liten holdning å komme bak faren din. Far derimot er mye større og raskere Robert et barn. Derav som en far ma du bruke bilag this evnen til å fange barnet. En interessant del av spillet er husarbeid. Han kan for Beispiel rydde opp leker eller endre røyken alarmen batteriet for å FA spesielle krefter. En av de mest interessante kreftene er peak-A-Boo. This kraften gjør for du kan være usynlig.

Du ma lære å utnytte disse kreftene for å kunne fange den lille babyen. Du kan ikke tillate det å streife fritt gjennom huset. Et par sekunder er nok for barnet å drepe seg selv. Forestill deg din kones vrede hvis barnet dør. Videre har spillet noen moduser. For Beispiel no pappas Nightmare-mod. This mod setter en pappa mot tre babyer. Ja, et virkelig mareritt. Dessuten er det bereits en natt og makt plutselig gikk ut. Selv standard mod er vanskelig. Spesielt hvis barnet vet hvordan å unngå grader.

Mottakelser

Vi bestemte oss for å sjekke for deg, mottakelser og generelle meninger om spillere om this tittelen. Tross alt, du aldri skildret om et lignende spill før. Mange spillere elsket ideen, men de påpekte for den dyktig mer utvikling med følgende oppdateringer.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Who's Your Daddy til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2015-12-23
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: 2 GHz
Graphics: 1 GB VRAM - GeForce 460/Radeon HD 5850/Intel HD 4600
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 1 GB HD
System: Windows XP 64
Språk CzechDanishDutchEnglishFrenchGermanItalianPolishPortugueseRussianSpanishSwedish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Who's Your Daddy
Videoer Who's Your Daddy