Windows 10 Pro

350+solgt!
Populært!
Spar 56%kr638
kr280,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Microsoft


Windows 10 Pro leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Microsoft.

Hvordan laste ned med Microsoft?

Aktivere Windows 10 lisenskode

Windows

Key aktivering

1. Last ned den nødvendige Windows 10 installasjonsfilen.
Last ned Windows 10 verktøyet
2. Last ned Windows 10 og brenn den ut på DVD eller en USB-penn.
3. Etter installasjon gå til System > Aktivering.
3. Løs inn din kjøpte kode og benytt deg av aktivert Windows 10!
I tilfelle problemer med aktivering:
Åpne opp Start Menu og skriv SLUI 04 og trykk Enter.
Ring nummeret som vist på skjermen
Følg så instruksjonene på skjermen og du vil motta en confirmation ID som du benytter for å aktivere OS'et.
  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Windows 10 Pro

Alle funksjonene i Windows 10 Home pluss forretnings funksjonalitet for kryptering; ekstern pålogging; opprette virtuelle maskiner; og mer.

Windows 10 Pro er utviklet for bedrifter

-Hvis enheten er mistet eller stjålet, BitLocker og BitLocker To Go sette alt på Lockdown, slik at ingen andre kan få tilgang til systemer eller data.

-Office-filer som Excel, Word og PowerPoint blir automatisk lagret i skyen, som fungerer som en virtuell online-stasjon, slik at du kan dele og arbeide med dokumenter i sanntid.

-Logg inn med Remote Desktop for å bruke Windows 10 Pro PC mens du er hjemme, på veien, eller hvor som helst det er en Internett-tilkobling.

-Lag din egen private app delen i Windows store for enkel tilgang til de appene du trenger mest.

Sikrere

Hold filene dine trygge med BitLocker, og få samme sikkerhet på flyttbare lagringsenheter med BitLocker To Go. Windows 10 Pro inneholder også Windows Defender antivirus, som bruker kraften i skyen, bred optikk, maskinlæring og atferdsanalyse for å beskytte enhetene dine mot nye, sofistikerte trusler. I tillegg sørger automatisk updates1 for at du har fullstendig, kontinuerlig beskyttelse mot nåværende og fremtidige trusler.

Eksternt skrivebord

Logg på PC-en eller nettbrettet og få sikker tilgang til filer, mapper og apper fra nesten hvor som helst. Alt du trenger er en Internett-tilkobling og eksternt skrivebord. Begynn å redigere et dokument på kontoret, Fortsett å jobbe med det i kaffebaren på telefonen, og Avslutt på hjemme-PCen.

Windows-blekk

Fang opp gode ideer før de sklir bort med Windows Ink. Få rask tilgang til et Windows Ink-arbeidsområde ved å klikke på en digital penn eller rett fra oppgavelinjen. Du kan til og med trekke opp Ink-arbeidsområdet før du logger på. Og med kraftig par håndskrift med Office og andre apper for smart notattaking, enkel dokument markering og presis skisse eller tegning.

Windows Hello

Logg på Windows-enhetene dine med Windows Hello på mindre enn to sekunder – 3 ganger raskere enn et passord. Ansikts-eller fingeravtrykksgjenkjenning gir umiddelbar tilgang, og du har alltid muligheten til å beholde en PIN-kode som en sikkerhetskopi. Det er Enterprise-grade måte å holde Windows-enheter sikrere.

Office

Funksjonene for fleroppgavekjøring i Windows 10 er perfekt sammen med Office. Du kan ordne skjermen slik du vil. Du kan enkelt administrere flere Office-apper og-dokumenter på én skjerm og enkelt knipse opptil fire av dem for å optimalisere arbeidsområdet. Du kan også skyve den delte kanten av snapper apps til hvor du vil det, enkelt å endre størrelsen på begge apps i en enkelt bevegelse.

Microsoft Edge

Microsoft Edge er den raskere og tryggere nettleseren som er bygd for Windows 10. Den er optimalisert for det moderne nettet, men er fortsatt kompatibel med eldre apper og nettsteder. Skriv eller skriv direkte på nettsider, og del dine markeringer med andre. Bruk lesevisningen til å eliminere distraksjoner, slik at du kan arbeide mer effektivt. Det finnes også en forbedret adresselinje for å hjelpe deg med å finne ting raskere.

Cortana

Cortana er din personlige digitale assistent. Hun kan gi varslinger om avtaler og tidsfrister, foreslå dokumenter du kanskje trenger for et kommende møte, og holde gruppekalenderen synkronisert. Opprett, endre og åpne lister på en enkel måte med bare stemmen din. Cortana integreres sømløst med andre Windows-apper, for eksempel klistre notater, blekk påminnelser og Microsoft to-do-hendelser.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Windows 10 Pro til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Windows-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Nei
Aktiveres hos: Windows
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: 1 GHz
Memory: 1 GB - 32 Bit / 2 GB - 64 Bit
Diskspace: 16 GB - 32 Bit / 32 GB - 64 Bit
Other: DirectX 9 with WDDM 1.0 driver
Språk English
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Windows 10 Pro