Windows 7 Professional OEM

50+solgt!
OEMDette produktet har begrensninger.
Kun 17igjen til denne prisen!
kr387,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Microsoft


Windows 7 Professional OEM leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Windows 7 Professional OEM foregår via Microsoft.

Hvordan aktivere via Microsoft?

Aktivere Windows 7 lisenskode

Windows

Key aktivering

1. Nedlast den nødvendige Windows 7 SP1 installasjonsfilen.
Last ned Windows 7 (X64/EN) Last ned Windows 7 (X86/EN)

2. Installer programmet og brenn den ut på DVD eller en USB-penn med Windows USB/DVD Download Tool.
3. Under installasjon velg "Aktiver Windows automatisk når jeg er online" og løs inn din kjøpte kode.
3. Trykk på "Neste" og fullfør installasjonen med gyldig lisenskode!
  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video
Dette er et OEM(Original Equipment Manufacturer) lisensnøkkel og kan kun aktiveres på 1 PC/hovedkort. Dette produktet kan ikke brukes for å oppgradere systemet ditt og krever en ren installasjon. Dette produktet kommer uten gratis støtte fra Microsoft. Vi foreslår at du bruker det automatiserte telefonsystemet for å aktivere koden din.

Kjøp Windows 7 Professional OEM (PC) fra kun 387kr

Windows 7 gjør livet ditt enklere. Få et slankt og forenklet operativ system fra bransjelederen. Småleser er hurtigere, forbinde er enklere, og grenseflaten har aldri blitt flere bruker vennlig. Din OS bør være utformet for å støtte arbeidet ditt og samarbeide med din livsstil. Dette er det perfekte valget for business-minded og spillet-gale. Datamaskinen vil kjøre raskt, smidig og effektivt med enten 32 bit eller 64 bit versjon. Windows 7 er utviklet for å forbedre ytelsen til PC-en og for å holde den sikker. Få datamaskinen til å føle seg som hjemme med Windows 7 Pro.

Nye funksjoner, stor stemning

Dette er et operativ system som føles godt å bruke. Utvikleren er forpliktet til å levere en enorm databehandlingsopplevelse når de lanserte Windows 7 Pro. Deres tidligere utgivelse, Windows Vista, ble dårlig mottatt av både kritikere og offentligheten. Bestemt ikke for å gjentagelse denne feil, Vinduer 7 profesjonell var befridd. Det er frukten av et eksepsjonelt talentfull team hardt arbeid. Oppgavelinjen du kjenner og elsker er tilbake. Du kanne knappenål din favoritt planer eller søknadene å den for lett adgang. Del filer ved hjelp av Hjemmegruppe og administrer på en enkel måte takket være det oppdaterte Brukerkontokontroll systemet. Programmene du kjenner og elsker er fortsatt her også. Internet Explorer 8, Windows Media Player og Windows Media Center er forhåndsinstallert. Dette er operativsystemet du har ventet på.

Forretninger og fornøyelse

Datamaskinen vil være en effektiv forretning maskin når du installerer Windows 7. Vise egenskaper like oppbacking for til 192GB av RAM, Fjern Desktop operasjon, Geo-gjenkjennelse trykking, lokalisere nettverk sikkerhetskopien, en sikre arkiv krypteringen system, Vinduer XP måte, og presentasjon måte lage denne driftssystem perfekt for stor firmaet, liten virksomhet, og til og med studenter. Windows 7 Pro er designet spesielt for bruk av forretningsfolk, men det betyr ikke at det ikke kan brukes etter arbeidstid. Spill spill opp til DirectX 10 med støtte for multimedia og til og med 3D! Datamaskinen er et kraftig verktøy, og du kan låse opp sitt fulle potensiale ved å kjøpe dette produktet i dag.

De mest populære OS

Mens Developer fortsetter sin søken for å tilby den mest behagelige databehandling erfaring ved å slippe nye operativsystemer som Windows 10, Windows 7 Pro er fortsatt det beste valget for millioner av databrukere over hele verden fordi det er lett å navigere og er fortsatt bemerkelsesverdig funksjonell til tross for raske tempoet i teknologisk modifisering som har blitt et kjennetegn på moderne tid. Nesten halvparten av alle operativsystemer installert på datamaskiner over hele verden er rapportert å være Windows 7 i henhold til NetMarketShare. Bli en del av den globale sensasjon. Skaff deg et operativsystem som er klarert og brukt av millioner. Kjøp Windows 7 Pro nå.

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Windows 7 Professional OEM til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Windows-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Windows PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Windows klient.
Bildegalleri Windows 7 Professional OEM