Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old Blood
Se video
0solgt!
51% rabattkr231
kr111,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Steam


Wolfenstein: The Old Blood leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av Wolfenstein: The Old Blood (PC / Mac) foregår via Steam.

Hvordan aktivere via Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

On the top menu click on "Games > Activate a Product on Steam."

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp Wolfenstein: The Old Blood (PC/Mac) fra kun 111kr

Wolfenstein: The Old Blood er en FPP Action-Adventure shooter spill. Spillerens karakter har en helse og rustning barer, som er delt inn i seksjoner. Said delen regenererer over tid, men hvis en hel en er oppbrukt, spilleren må finne en helse-pakke eller stykke kroppen rustning å fylle den. Combat i spillet er basert på bruk melee våpen, skytevåpen og eksplosiver. Melee angrep brukes til å smug kvitte seg med fiender, unngå deteksjon. Hvis spillerens tilstedeværelse oppdages skuddveksling følger. I en kamp, kan spillerne bruke coveret, som kan bli lente seg rundt, over og under. Deksler kan også brukes i stealth for å få en taktisk fordel over intetanende fiender.

Spillere kan bære så mange våpen som de finner underveis. Noen av disse våpnene kan være dual-utøvet, som dobler behandlet skade. Mange av våpnene fra den nye ordrereturen, men den gamle Blood legger til noen nye også. En av de største nye tilleggene er et par stålrør, som kan kombineres til en stor en. Hver av rørene kan brukes som våpen og i kontekstuelle forhold, for eksempel klatrefjell vegger, og åpne deler av miljøet. Andre våpen tilgjengelig i TOB inkluderer håndvåpen, små og tunge maskingevær, hagler, rifler og granater. Fiender i den gamle Blood kommer i noen forskjellige typer: Nazi soldater, med variert styrke, supersoldaten, robot-lignende super soldater, Panzerhunds, store mekaniske hunder, samt vandøde soldater og sivile, kalt Shamblers.

På samme måte som den nye orden, i den gamle Blood spillere kan fullføre "perks" ved å oppfylle konkrete oppgaver, for eksempel drepe fiender stille, drepe bestemte fiender et visst antall ganger eller med et bestemt våpen. Ved fullføring av oppgaven, spillerne låse opp en bonus som for eksempel økt helse eller rustning, mer ammunisjon for et bestemt våpen, evnen til å gjenopprette helsen ved Stealth fjerning. Nivåene av Wolfenstein: The Old Blood også skjule ulike samleobjekter, som konsept kunst eller karakter BIOS.

Wolfenstein: TOB har noen forskjellige spillmoduser, nemlig Challenge Arenas og Nightmare Levels. I Challenge Arena modus, som låser opp med fremdriften i historien, må spillerne avverge bølger av fiender for å få medaljer. Nightmare Levels er tilgjengelig gjennom en seng som finnes i hvert kapittel, som tillater spilleren å spille gjennom nivåer av Wolfenstein 3D. Disse fungerer som påske egg i spillet.

Plott og tegn

BJ Blazkowicz, hovedpersonen i Wolfenstein-serien og Richard Wesley (kodenavn agent One) sendes på et oppdrag for å infiltrere Castle Wolfenstein. Deres mål er å hente topphemmelig Nazi-mappen fra slottets kommanderende offiser, Nazi arkeolog og Standartenführerin helga von Schabbs. Mappen sies å inneholde plasseringen av Wihlem Strasse, aka Deathshead, hensynsløs Nazi vitenskapsmann. Når oppdraget går sørover, rømmer Blazkowicz og gjemmer seg i den nærliggende landsbyen, hvor han oppdager at nazistenes planer kan være mye større enn han forventet.

Resepsjonen

Den gamle Blood for PC mottatt gunstige vurderinger fra spillere. Sterke punkter i spillet var like gøy som den nye Order tross blir kortere og mindre plot Heavy. Noen spillere var misfornøyd med hvor lite nyheten av spillet, hevder at mye av The Old Blood var allerede sett i forrige avbetaling av serien. Men det gjorde ikke negativ innvirkning på den generelle opplevelsen av spillet. Hvis du er en fan av Wolfenstein-serien, og du vil gi TOB spillet et skudd

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Wolfenstein: The Old Blood til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer steam klient.
Bildegalleri Wolfenstein: The Old Blood
Videoer Wolfenstein: The Old Blood