Woolfe: The Red Hood Diaries

0solgt!
Dette produktet har solgt ut!
kr65,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Woolfe: The Red Hood Diaries leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Woolfe: The Red Hood Diaries

Woolfe - The Red Hood Diaries er en filmatisk fabel med en hevngjerrig Red Riding Hood. Alle vokst opp, ropte ut og bevæpnet med en øks, vår edle heltinne legger ut på en odyssey for å hevne foreldrenes død. Spenne opp for en overraskende ta på den tradisjonelle Red Riding Hood historien, blandet med noen gode gammeldags action plattformspill, morsom combo-basert hack 'n slash kamp og givende miljø gåter som utforsker den attraktive fantasy universet.

  • Et vridd eventyr – Denne vrien på Red Riding Hood-arven er ikke en vanlig godnatthistorie. For fire år siden døde Red Riding Hoods far Joseph, hovedingeniør for Woolfe Industries, i en arbeidsulykke. Det var i det minste det familien hans ble fortalt. Alle voksne, vår heltinne er klar til å avsløre sannheten og presentere regningen for hennes tragiske tap.
  • En rik, visuell opplevelse – Woolfe's atmosfæriske kunstverk fordyper spilleren i et rikt fantasiunivers sentrert på en by lammet av frykt, okkupert av tinnsoldater. Snike seg gjennom slummen, gå ned i kloakken, løpe gjennom havnen og unnslippe byen inn i den onde skogen, hvor alle slags skapninger er ute etter å få deg.
  • 2.5D action-plattformspill – Historiens 2.5D-nivåer kombinerer enkelheten i siderullende gameplay med tredimensjonal puslespillløsning.
  • Rask økse-wielding kamp – Bevæpnet med sin trofaste øks, Red må dyktig utføre kombinasjoner for å slå på fiendens svakheter.
  • Sinnsforvirret eventyrfiender – På sin reise står Red overfor noen blodige møter med "kjente eventyransikter", som The Pied Piper, tinn soldater, store dårlige ulver, skremmende feer og (selvfølgelig) hennes erke-nemesis, B.B. Woolfe.

Historien

Red forlater sin bestemor og hennes trygge sted, skogen, og drar tilbake til byen, som hun finner lammet av frykt og arret av en pest av kidnappinger. B.B. Woolfe, administrerende direktør i Woolfe Industries, regjerer med jernknyttneve og opprettholder en konstant tilstand av frykt gjennom sin hær av håndlangere. Vår fryktløse unge hovedperson legger ut på en voldelig vendetta mot megalomanen, som hun har ansvaret for sin fars død. Nivå for nivå lærer hun mer om sin far og hva som skjedde på den forferdelige natten - og til slutt om Woolfe skjulte hemmeligheter, som er enda mørkere enn Red noensinne kunne ha forestilt seg.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Woolfe: The Red Hood Diaries til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2015-03-17
Online spill:-
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Minimale systemkrav
Processor: Intel i5 2x 2.6 GHz, or AMD equivalent
Graphics: Nvidia GT 640, AMD Radeon HD 6870/7750
Memory: 3 GB RAM
Diskspace: 3 GB available space
System: Windows 7
Språk EnglishEnglish-USFrenchGermanItalianPortugueseSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Woolfe: The Red Hood Diaries