WoW: Battle for Azeroth

Spar kr 261 nå!
WoW: Battle for Azeroth
WoW: Battle for Azeroth
WoW: Battle for Azeroth
WoW: Battle for Azeroth
WoW: Battle for Azeroth
Se Video
43% rabattkr601
kr340,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres via Blizzard


WoW: Battle for Azeroth leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Aktivering og nedlasting av WoW: Battle for Azeroth (PC / Mac) foregår via Battle.net. Nøkkelen gjelder bare for aktivering på Battle.net.

Hvordan aktivere via Battle.net?

Aktivere spill på Battle.net

Key aktivering

1. Gå til: http://www.battle.net/

Log in med ditt brukernavn / passord (opprett en bruker hvis du ikke har en).

2. Trykk på "Add a game key".
3. Løs inn din kjøpte kode

Du kan nå trykke på Start nedlastning av produktet.

  • Produktinformasjon
  • Screenshots
  • Video

Kjøp WoW: Battle for Azeroth (PC/Mac) fra kun 340kr

Den nye World of Warcraft-spillutvidelsen kom i år - Kjøp World of Warcraft: Kjør for Azeroth og gjør deg klar for krig! Rekruttere fire nye spillbare allierte løp som kan bli med i kampen. Oppgrader øyeblikkelig din valgte Horde eller Alliance-karakter til nivå 110!

Nyt det friske innholdet World of Warcraft: Utvidelsen Battle for Azeroth (WoW BfA) introduserer en helt ny nivå av konflikten mellom Horde og Alliansen. Begge fraksjonene får et nytt kontinent for å utforske. Oppdag nye funksjoner som nye spillbare raser, tilfeldig genererte øyekspedisjoner og store sammenstøt på krigsfronter. Uansett hvilken side av konflikten du velger: Når du spiller Battle for Azeroth, vil din lojalitet mot en bestemt fraksjon bli seriøst testet.

Rekruttere forskjellige raser

Kjøp kamp for Azeroth (BfA) og rekruttere representanter for alle seks allierte raser introdusert denne utvidelsen. Møt folk fra Destroyed Isles og Argus og slåss med eller mot dem en gang til. Tjen respekten deres ved å fullføre spesielle oppdrag og få et godt rykte med dem.

Når dette er vellykket, vil du låse opp muligheten til å lage tegn som representerer disse løpene og delta i nye opplevelser. Alliansens helter kan for eksempel invitere Void Elves og Lightforged Draenei soldater i rangene av deres fraksjon. Spillere lojale mot Horde vil stå side om side med den gamle Nightborne eller edle Highmountain Tauren.

Kamp, seil og vinn

World of Warcraft: Battle for Azeroth gir deg også muligheten til raskt oppgrader din karakter til nivå 110. Skriv inn det enorme kampen fullt forberedt på det. Etter at du har startet utvidelsen, vil du seile til kongeriket Kul Tiras og besøke trollene i Zandalari-riket. Vinn episke kamper og ta kontroll over strategisk plassert Stromgarde. Oppdag en tjue-spiller samarbeidsoppdrag på krigsfronten og delta i en rekke ekspedisjoner. Samle ressurser spredt over forræderisk, uoppdaget territorium.

Oppdag to legendariske land

World of Warcraft: Battle for Azeroth har nytt innhold som vil teste din forpliktelse og standhaftighet. Som en Horde-mester, vil du sette av på et oppdrag til Zandalari-riket for å spørre trollene for deres støtte.

Som forsvarer av Alliansen, vil du gå til Naval Kingdom of Kul Tiras-hjemlandet Jaina Proudmoore-for å oppmuntre sitt folk til å kjempe for et felles mål.

Fyll rustningen din med kraften til Titans

Søk etter azeritt - en mystisk og uvurderlig ressurs som dukket opp i verden etter invasjonen av Burning Legion. Bruk legendarisk amulett kalt hjertet av Azeroth for å tilpasse rustningen din så vel som å gi den nye funksjoner og egenskaper.

Viktige funksjoner

  • Seks nye spillbare racer å velge mellom

  • Helt nytt, stort kontinent åpent for utforsking

  • Hurtig karakteroppgradering til 110-nivået

  • Et tjuepersons samarbeid på krigsfronten

  • Nye ressurser og utallige ekspedisjoner.

  • Kraftig rustningoppgraderinger

Kamp for Azeroth Inkluderer nivå 110 karakter boost. Boost vil bli tilgjengelig for bruk etter nøkkelinnløsning. World of Warcraft: Battle for Azeroth (PC) for Blizzard plattformen er et digitalt nedlastingsprodukt. Ingen boks inkludert. Prisen gjelder for en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2018-08-14

Fortsett å lese

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download WoW: Battle for Azeroth til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Battle.net-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din Battle.net-konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Battle.net PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Battle.net klient.
Bildegalleri WoW: Battle for Azeroth
Videoer WoW: Battle for Azeroth