Wreckfest

0solgt!
Spar {percentage}%kr
kr237,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


Wreckfest leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
Tips en venn

Wreckfest (PC)

Wreckfest er racing spill fokusert på å ødelegge biler og wonky fysikk under kamper mellom biler. Ingen Fair Play brukes her-alt som teller er hvilken bil forblir på sporet. Spille dette spillet er mye moro! Før du setter ut på racing spor, må du tilpasse bilen, ikke bare når det gjelder utseende, men også parametere. Under racing, kan spilleren få flere deler og oppgradere sine kjøretøy. Hver bil kan utstyres med elementer som vil forbedre sin sikkerhet og dermed effektiviteten på banen.

På den annen side, kan spilleren velge å sette mindre utstyr og tank mindre drivstoff, slik at bilen er lettere og raskere. Det er opp til spilleren å balansere sikkerhet og hastighet. Før du deltar i løp eller andre Derby Events, velger spilleren manuell eller automatisk girkasse og også hva slags spor de ønsker å rase på: skitt eller asfalt en. Bortsett fra racing, kan spilleren tilpasse, selge, kjøpe biler og gjøre forskning på dem. Det er et alternativ perfekt for alle retro bil elskere.

Spillet tilbyr to moduser: Single-Player hvor spilleren jobber med sin racerfører karriere og multi-spiller med PvP, ikke co-op. I single-player modus er rivalisering mot AI. Spilleren tar del i ulike utfordringer og konkurranser, med hver seier låse opp nye deler for bil og tjene nye erfaringspoeng. Reglene er lik typiske racing spill: den som er først på den siste linjen, vinner. I flerspillermodus er det rivalisering mellom hver spiller. Det er mulighet til å spille mot venn online eller i lokale nettverk. Det finnes ulike moduser tilgjengelig, men hver er fokusert på å ødelegge biler.  På spillerens disposisjon er tradisjonelle låter i åpen verden eller lukket-i arenaer var slag som Deathmatch eller Last man Standing typer finner sted. I denne siste modusen, er vinneren den siste bilen igjen på arenaen som er mer eller mindre i stand til å kjøre.

Ødeleggelse med kjøretøy kamp i Wreckfest

Dette er ikke den typiske racing spillet, hvor hastigheten er viktig. Her er du ødelegger andre biler ved å kaste dem av spor eller utløser krasj. Du kan fortsatt manøvrere bilen selv når det er bare et vrak, men du føler skaden gjort. Kjøring føles vanskeligere, kan du oppleve problemer med å trekke over eller snu.

Spillerens mottakelse

Den Wreckfest for PC ble møtt med generelt gunstige vurderinger fra spillindustrien. Også spillerne satte pris på spillet. Medlemmer av BugBear Entertainment offisielle forum har lansert et initiativ for å nominere spillet for mest moro med en maskin Award på Steam-plattformen.

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download Wreckfest til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet og spille i multiplayer.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto, så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt. Nå kan du laste ned Steam PC videospill gratis når som helst du vil når du installerer Steam klient.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:-
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Nei
Språk EnglishEnglish-USFinnishFrenchGermanItalianJapanesePolishRussianSpanish
Aldersbegrensinger
Bildegalleri Wreckfest