XCOM 2

XCOM 2
XCOM 2
XCOM 2
XCOM 2
XCOM 2
XCOM 2
Se video
0solgt!
Spar 69%kr532
kr164,-
Øyeblikkelig nedlasting
På lager
KJØP NÅ
Aktiveres på Steam


XCOM 2 (PC / Mac) leveres digitalt til din e-postadresse umiddelbart etter kjøp, noe som betyr at du kan laste ned og aktivere produktet med en gang.

Produktnøkkelen gjelder kun for en aktivering. Aktivering og nedlasting foregår kun på Steam.

Hvordan laste ned med Steam?

Aktivere spill på Steam

Steam

Key aktivering

1. Gå til: http://store.steampowered.com/.

Klikk "Install Steam" (for å laste ned applikasjonen.)

Last ned Steam (PC/Mac/Linux)
2. Lag en ny Steam bruker på applikasjonen.

Installer og start applikasjonen. Log inn med ditt brukernavn og passord.

(hvis du ikke har en bruker enda kan du lage det via applikasjonen).

3. Løs inn din kjøpte kode

Nederst i venstre hjørne trykk på "Add a game".

Følg så instruksjonene på skjermen for å aktivere spillkoden du mottok fra oss.

  • Produktinformasjon
  • Spesifikasjoner
  • Bildegalleri
  • Videoer
Tips en venn

XCOM 2

XCOM 2 er et taktisk turn-basert spill utviklet av Firaxis Games og utgitt av 2K Games. Det er en oppfølger til XCOM: Enemy Unknown som ble utgitt i 2012. Hva tenker du når du tenker: "fremtid"? Avansert teknologi, roboter eller ... UFO? Hvis du har drømt om å møte romvesener, har du en unik mulighet til å gjøre drømmen din til virkelighet. Men det vil ikke være en vennlig E. T ... Forskning ny teknologi, bygge en hær og jakte på romvesenene. Len deg tilbake og nyt eventyret.

Plot

XCOM: Enemy Unknown er satt i 2015, ganger vi lever i. XCOM 2 PC) begynner 20 år senere, i 2035. Verden er ikke den samme lenger - menneskeheten ble beseiret av romvesener og kontrolleres nå av Advent Administration. Folk fikk tilgang til moderne teknologi og tror at romvesenene vil leve med dem i fred, men sannheten er grusom. Bare XCOM er klar over utlendingsdagsordenen. I starten må spilleren frigjøre en kommandant som ble bortført av romvesenene som ønsket å bruke sin strategiske tenkning gjennom et hjerneimplantat. Etter å ha reddet Commander ved Bradford, starter spillet, og du må planlegge alle XCOMs skritt for å redde verden. Mens i XCOM: Enemy Ukjent spilleren måtte beskytte jorden mot utlendingene, denne gangen din rolle er å forvise dem fra vår verden.

Soldatsklasser

Beordre XCOMs brigade, bestående av opptil seks soldater, og planlegg hvert skritt for å beseire utlendingene. Hver soldat har forskjellige ferdigheter, og du kan velge mellom fem klasser - Grenadier, Ranger, Psi Operative, Specialist og Sharpshooter. Hver soldat må trent og bruker forskjellige våpen. Soldatene kan også velge sin spesialisering og trene sine unike ferdigheter. Spesialisten, en av soldatens klasser, har en drone som kan brukes til å observere tårn eller hacking ting fra en stor avstand.

Alien Species

Foruten romvesenene kjent fra XCOM: Enemy Unknown, må du møte forferdelige dyr, slik som Archons, Andromedons, Berserkers, Chryssalids, Faceless, Mutons, Sectoids, slangelignende Vipers og zombie-like The Lost. Listen er lengre og det er bare noen brutale og fryktelige dyr som du kanskje møter på vei og må beseire. Hver av dem har forskjellige ferdigheter, noe som fører til at slagene er interessante, og du må være konstant forsiktig for å beskytte dine soldater.

Nøkkelfunksjoner

  • Randomness of maps - jungelen, tundra, ørkenen - naturen på slagmarken er forskjellig hver gang du utfører samme oppgave. Det er en unik opplevelse for hver spiller, og det er ingen sjanse til å kjede seg.
  • Guerilla warfare - kommandopladser bestående av opptil 6 soldater, hver med forskjellige ferdigheter: Grenadier, Ranger, Psi Operative, Specialist og Sharpshooter. Utvikle sine ferdigheter og redde jorden. Du er det siste håpet for verden.
  • Hacking ferdighet - hack det du trenger og observere fiender med en drone.
  • Nye fremmede arter - Archons, Andromedons, Berserkers, Faceless, Zombie-like The Lost og mange flere forferdelige og brutale romvesener for å beseire.
  • Mobilbase - Avenger, et tidligere fremmedforsyningsfartøy, er lagets mobilbase av operasjoner som er trygt og kan bevege seg overalt.
  • Realistisk fremtidssyn - oppdag fremtidens verden.

XCOM 2 (PC) for Steam er et digitalt nedlastingsprodukt. Prisen  gjelder en digital versjon av produktet.

Utgivelsesdato: 2016-02-04

Fortsett å lese

Tips en venn

Leveres umiddelbart med ingen skjulte kostnader!

Oppdag de beste Game Key-tilbudene, sammenlign priser og download XCOM 2 til den beste prisen. Aktiver CD-nøkkel på Steam-klienten for å laste ned spillet.

Spillhandel.no er en plattform for å finne, sammenligne og kjøpe digitale spillkoder. Kun verifiserte levendører kan selge digitale varer på Spillhandel.no.

Legg til CD-nøkkelen til din -konto så blir spillet du kjøpte lagt til i biblioteket ditt.
Produkt detaljer
Produkt detaljer:Digital nedlastning
Release dato:2016-02-04
Online spill:Ja
Aktiveres hos: Steam
Mac OS kompatibel: Ja
Minimale systemkrav
Processor: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz / AMD Phenom 9950 Quad Core 2.6 GHz
Graphics: 1GB ATI Radeon HD 5770 / 1GB NVIDIA GeForce GTX 460 or better
Memory: 4 GB RAM
Diskspace: 45 GB available space
System: Windows 7, 64-bit
Språk EnglishEnglish-USGermanItalianSpanish
Aldersbegrensinger
MatureUSK 16ViolenceOnline Play
Bildegalleri XCOM 2
Videoer XCOM 2